Bucătării la comandă

Bucătăria este unul dintre locurile principale din casă. Aici se pregătește mâncarea și se ia micul dejun, prânzul, cinele de familie. Prin urmare, este foarte important ca spațiul din această cameră să fie organizat în mod competent și comod pentru toți membrii familiei. Alegerea corectă a mobilierului stă la baza confortului, frumuseții și funcționalității bucătăriei.

Bucătării la comandă

Bucătării personalizate – crearea garniturii visurilor tale!

La alegerea mobilierului pentru bucătărie, merită a fi luat în considerare totul, până la cele mai mici detalii. Dacă vorbim despre un apartament de dimensiuni mici, aici bucătăria ar trebui să fie cât mai compactă și funcțională. Pentru suprafața mică a camerei, bucătăriile de colț sunt perfecte, ele economisesc spațiul și vă permit să amplasați în mod convenabil toate aparatele de uz casnic, lăsând loc pentru gătit și depozitarea ustensilelor. De asemenea, bucătăriile de colț ajută la divizarea armonioasă a zonei de gătit și a zonei de luat masa. Astfel, este posibil să organizați, chiar și într-un spațiu mic, atât zonă de bucătărie, cât și de sufragerie.

Dacă sunteți posesorul casei la sol sau a unui apartament mare într-o clădire nouă, aproape orice mobilier de bucătărie vă este disponibil, inclusiv garnituri pentru o garsonieră sau un model tip insulă pentru centrul camerei. Aici puteți instala o serie de suprafețe de lucru, un frigider și un congelator, o mașină de spălat vase și o mașină de spălat rufele. Rafturile și compartimentele speciale vă vor permite să amplasați în mod comod și funcțional un cuptor cu microunde, o plită, un cuptor și alte echipamente. La fabricarea bucătăriilor la comandă, clientul însuși determină materialele pentru fațade, blaturi, accesorii, indică numărul necesar de sertare, rafturi și alte elemente structurale. Tehnologiile moderne permit să materializăm orice idei și cerințe ale clientului în seturile de bucătărie gata făcute.

Unde puteți comanda mobilier pentru bucătărie în Chișinău?

Dacă doriți să cumpărați o bucătărie pentru un apartament sau o casă conform parametrilor individuali, puteți face acest lucru la compania „POLIMOBIL”. Aceasta este o fabrică mare, unde puteți comanda un set de bucătărie de autor. Lucrul cu clientul începe cu o discuție despre cum vor fi viitoarea garnitură. Proiectantul va ajuta clientul la alegerea designului, culorilor, materialelor și accesoriilor. La fabricarea bucătăriilor personalizate, totul este important, până la cele mai mici detalii. Specialistul va ajuta la determinarea stilului și va sugera cele mai bune idei pentru organizarea competentă a spațiului în bucătărie cu o dimensiune specifică. În procesul de proiectare, toate caracteristicile sunt luate în considerare, acest lucru face posibilă ascunderea defectelor existente pe pereți, tavan și folosirea avantajoasă a fiecărui centimetru de spațiu.

POLIMOBIL are în arsenal mobilier de bucătărie gata; proiectele corespund celor mai noi tendințe în materie de modă și dorințelor unui public larg de clienți. Modelele prezentate în catalog vor servi drept inspirație pentru crearea bucătăriei perfecte la comandă pentru casa dumneavoastră.

MDF-ul este foarte popular ca material de execuție, deoarece este un material ieftin care imită perfect frumusețea lemnului natural. Puteți utiliza, de asemenea, lemn masiv, care arată întotdeauna scump și luxos, astfel de fațade vor dura mulți ani și pot fi excelent restaurate.

Tehnologiile moderne permit crearea diverselor efecte de proiectare ale exteriorului: frezare, patină, vitralii, sticlă etc. Acest lucru va ajuta la conferirea autenticității stilului ales (clasic, provensal, modern, mansardă etc.).

De ce merită să cumpărați bucătării la comandă de la compania POLIMOBIL?

  • Bucătării moderne la comandă în funcție de cerințele și dorințele clientului.
  • Producție proprie de un înalt nivel tehnologic.
  • Personal prietenos și profesional.
  • Livrare în Chișinău și în alte orașe din Moldova.
  • Metode de plată convenabile (în numerar și fără numerar).
  • Oportunitatea de a cumpăra bucătării la comandă pe credit, în condiții favorabile.
  • Prețuri accesibile pentru mobilierul de bucătărie.

Acum, dacă sunteți interesat de bucătăriile la comandă, știți cărei companii puteți încredința realizarea dorinței dumneavoastră. În POLIMOBIL puteți cumpăra o bucătărie după un proiect finalizat sau puteți comanda dezvoltarea unei garnituri unice, conform cerințelor și solicitărilor specifice. POLIMOBIL – bucătării la comandă de înaltă calitate și fiabilitate, care servesc mulți ani.

×